Industrielle hjul overflatebehandling og egenskaper

Venner som har brukt hjul alle vet at alle typer industrielle hjulbeslag er overflatebehandlet;Uansett om din er en fast trinsebrakett eller universal trinsebrakett, hvorfor behandler trinseprodusenter braketten overflatebehandling?Dette er hovedsakelig fordi stenten er laget av jern- eller stålstempling, og i vår daglige bruk, på grunn av at jern eller stål lett oksideres med oksygen og dermed ruster hele stenten, påvirker overflaten og normal bruk, og det er derfor så mange kaster produsenter må støpe stenter etter overflatebehandling.Her er noen vanlige overflatebehandlingsmetoder og deres egenskaper.

Elektroplettering: Elektroplettering er gjennom elektrolyse, metallioner avsatt på overflaten av arbeidsstykket for å danne et lag av metallfilm.Galvanisering kan gjøre overflaten på hjulet med en metallisk glans, forbedre slitestyrken og forlenge levetiden.Fargen og tykkelsen på belegglaget kan justeres i henhold til kundenes behov.

1702619745360

2. Anodisering: Anodisering er en slags elektrokjemisk behandling, som gjør metalloverflaten korrosjons- og slitebestandig ved å danne en oksidfilm på overflaten av aluminium, magnesium, sink og andre metaller.Den anodiske oksidasjonsoverflatebehandlingen har god anti-ripe ytelse, og samtidig er fargen rik og vakkert utseende.

3. Malingssprøyting: Malingssprøyting er å sprøyte maling på overflaten av arbeidsstykket med sprøytepistol for å danne et lag med beskyttende film.Spraymaling kan få hjulene til å ha forskjellige farger og teksturer for å forsterke produktets skjønnhet.Spraymalingsbehandling har god vedheft og slitestyrke, men det kan være ujevn overflate.

4. Galvanisering: Galvanisering er avsetning av sinkioner på overflaten av arbeidsstykket for å danne en tynn film av sinklegering ved hjelp av elektrolyse.Sinkbelegg kan forbedre korrosjons- og slitestyrken til støpeoverflaten og forlenge levetiden.Fargen på det galvaniserte laget er vanligvis sølvhvitt, som har en viss grad av estetikk.

5. Plast sprøyting: Plast sprøyting behandling er gjennom den komprimerte luften for å danne en sterk luftstrøm, vil bli lastet i beholderen med pulver til sprøytepistolen munnen, foran sprøytepistolen munnen av høyspent elektrostatisk kraft, dannelse av et elektrostatisk felt.Beleggpulver etter selve det elektrostatiske feltet vil også bære en elektrisk ladning, under påvirkning av elektrostatisk kraft vil det ladede pulveret bli tiltrukket av arbeidsstykket med motsatt polaritet, slik at pulveret kan adsorberes godt på overflaten av arbeidsstykket.Kvaliteten på belegget dannet av plastsprøyting er veldig god, og utseendegraden kan nå opp til klasse 9, og anti-korrosjonsytelsen vil bli bedre.Zhuo Ye mangan stålhjul med denne behandlingen.

bilde 22

Ovennevnte er de vanlige overflatebehandlingsmetodene til industrielle hjul og deres egenskaper.Når du velger overflatebehandling av hjul, må du velge riktig behandling i henhold til de spesifikke bruksscenarioene, bruken av miljøet og kundenes etterspørsel.


Innleggstid: 15. desember 2023