Caster struktur og industriell installasjonsprosess

I. Struktur av hjul
Strukturen til hjulene kan variere i henhold til ulike bruksområder og designkrav, men inkluderer vanligvis følgende hoveddeler:

Hjuloverflate: Hoveddelen av styrehjulet er hjuloverflaten, som vanligvis er laget av høystyrke og slitesterke materialer, som gummi, polyuretan, nylon eller polypropylen.

bilde 12

Lagre: Lagre er plassert inne i hjulkroppen og tjener til å minimere friksjonen og gi jevn rotasjon.Vanlige typer lagre inkluderer kulelager og rullelager, og deres valg avhenger av belastning og hastighetskrav.

bilde 10

 

Brakett: Braketten kobler hjulkroppen til monteringsbasen og gir støtte for hjulfiksering og rotasjon.Braketten er vanligvis laget av metall for styrke og stabilitet.

bilde 22

Skrue: Skruen er senterstangen som forbinder hjulkroppen med braketten, og den lar hjulet rotere rundt akselen.Materialet og størrelsen på akselen bør matche hjulkroppen og braketten for å sikre stabiliteten og påliteligheten til hjulet.

Bølgeplate: Bølgeplaten spiller en rolle i å fikse hjulet og styringen, er nøkkelen til rotasjonen av universalhjulet, en god bølgeplate har en tendens til å rotere mer fleksibelt, og den faktiske bruken av hjulet vil være mer arbeidsbesparende .

bilde 14

 

For det andre, installasjonsprosessen av industrielle hjul
Riktig installasjon er nøkkelen for å sikre normal drift og forlenge levetiden til hjulene.Følgende er den generelle installasjonsprosessen for industrielle hjul:

Forberedelse: Før du installerer hjulene, må du nøye lese installasjonsinstruksjonene fra leverandøren og klargjøre nødvendig verktøy, som skiftenøkler, skrutrekkere og gummihammere.

Rengjøring: Sørg for at monteringsoverflaten er ren og flat, fri for rusk og hindringer.En ren overflate bidrar til å sikre god kontakt mellom hjulene og monteringsbunnen.

Monteringsbrakett: Fest braketten til utstyret i henhold til utstyrets designkrav og monteringsinstruksjoner.De er vanligvis sikret med bolter, muttere eller sveising.Sørg for at braketten er fast og pålitelig, og kontroller at den er egnet for utstyret.

Installer hjulkroppen: Sett hjulkroppen inn i lagerhullene på braketten for å sikre at lagrene er riktig installert.Om nødvendig, bruk en gummiklubbe til å banke forsiktig på hjulkroppen for å få den til å passe tett inn i braketten.

Sikre akselen: Bruk en passende festemetode (f.eks. pinner, bolter osv.) for å feste akselen til braketten.Pass på at akselen er godt festet til braketten for å forhindre at hjulkroppen løsner eller faller av.

KONTROLL OG JUSTERING: Etter at installasjonen er fullført, kontroller nøye installasjonen av hjulet.Sørg for at hjulkroppen roterer jevnt og at det ikke er blokkering eller uvanlig støy.Om nødvendig, foreta passende justeringer og kalibreringer.

Testing og aksept: Etter at installasjonen er fullført, utfør testing og godkjenning av hjulet.Sørg for at hjulene fungerer normalt på utstyret og oppfyller designkravene.


Innleggstid: Jan-12-2024